V-ZUG. Нова кулінарія

Підкорюйте нові кулінарні горизонти разом з вакууматором від V-ZUG

Все більше людей у всьому світі захоплюються ідеєю здорового та активного способу життя, для підтримання якого необхідно завжди мати під рукою корисні та свіжі продукти в достатній кількості. І відразу ж постає питання збереження продуктів, які зазвичай дуже швидко псуються. Одним із найсучасніших на сьогодні рішень цього завдання є вакуумування.

Переваги вакуумування продуктів полягають в тому, що ви можете зберігати рибу, м’ясо, фрукти та овочі протягом тривалого часу без втрати корисних властивостей та смаку. Відкачування повітря знижує ризик появи зайвої вологи та максимально подовжує строк зберігання будь-яких продуктів. Такі продукти легко розморожувати, дуже зручно зберігати та можна використовувати для приготування страв за технологією Sous-vide.

Унікальна функція Vacuisine дозволяє готувати продукти у вакуумі без особливих зусиль. Сучасні пароконвектомати V-ZUG гарантують підтримку точної температури до 48 годин протягом всього процесу приготування. Готуйте страви прямо в пакеті за допомогою харчового зонда і особливої ущільнювальної прокладки, яка виключає можливість втрати вакууму. З Vacuisine ви можете розслабитися, сучасні технології V-ZUG все зроблять за вас.

Відкрийте для себе нові горизонти кулінарії. Вакууматор від V-ZUG має 4 регульовані рівні потужності від 50 до 98% та унікальну технологію підтримання однакового рівня тиску в усьому ящику. Завдяки тому, що вакуум зберігається не лише в пакеті з продуктами, а й підтримується на заданому рівні у всій камері, не відбувається перепадів тиску і ви можете зберігати таким способом набагато більше різноманітних продуктів. З вакууматором V-ZUG можна зберігати соуси, супи та будь-які рідкі страви.

Зберігайте, готуйте та насолоджуйтеся лише корисною їжею.

Опубліковано в журналі №04 (109) квітень 2020

Метки: , , , , , ,

Похожие

by
Предыдущий пост Следующий пост

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Подпишитесь на нашу рассылку